Slovenská národná strana rešpektuje stanovisko školských odborárov

30.08.2017

Slovenská národná strana podporuje stanovisko odborárov po rokovaní Rady Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy na Slovensku. „Nikto nemôže žiadať od odborárov, aby sa vzdali jedného zo svojich základných práv a to je aj právo na štrajk,“ zdôrazňuje podpredsedníčka SNS Eva Smolíková.

Slovenská národná strana samozrejme víta otvorené dvere a nastolenú cestu diskusie a korektného dialógu v školstve. „Netlačíme na odborárov, ale môžeme zodpovedne povedať, že pre SNS je priorita dodržať svoj sľub a tým je postupné navyšovanie platov učiteľov. Zároveň však trváme aj na navýšení platov od 1. septembra,“ dodáva Eva Smolíková a zdôrazňuje, že Slovenská národná strana rešpektuje stanovisko Odborového zväzu pracovníkov školstva a vedy na Slovensku.

Bratislava, dňa 30. 8. 2017

24. 11. 1805 – V Rimavskej Sobote zomrel Peter Madáč, slovenský lekár, chemik, spisovateľ a publicista, vo funkcii stoličného lekára položil základy verejného zdravotníctva v Liptove, zároveň vypracoval návrh na školenie pôrodných babíc.

november 2017
27282930EC